step wrote:Imi place , nu este mic deloc , sunt destule moduri de a intra si a iesi pe traseu , nu numai una singura. Cati paleti ai pus maxim ? Cu ce i-ai prins unu de altu ? Dar cauciucurile ? Daca nu te simti in siguranta pe ei incearca sa dezmembrezi 1-2 paleti sa sa pui sipcile de pe paletul de sus una langa alta , sa nu ai gauri.
Vad ca ai 3 cauciucuri mari , eu le-as pune in stanga si in dreapta traseului pentru a da gap pe ele de pe paleti si invers. Daca poti sa le ingropi ar fi frumos dar vad destul coment pe acolo.
Asteptam updates.
Pai,paleti,cred ca am pus in jur de 25 acolo,dar mai am ince 20 in curte si mai pot aduce cu carul,cauciucuri,la fel,in curtea din spate sunt toate tipurile de cauciucuri posibile

),eu am adus doar 3 ca mi-a fost lene sa mai car ca-s grele.Cu sipcile e o idee buna,si trebuie intr-adevar sa prind mai bine paletii cu niste scanduri ca acum sunt prinse numai in niste tepuse (cuie d-alea cu 2 "intrari").
Liviu,o sa mai vad ce mai pot face p-acolo,totusi,e amp***a ca trag de "materialele" alea ca de dracu' si is singur,sun pe unu pe altu "Nu vin ca nu ma lasa maicamea" ,ma rog,o sa mai merg sa vad ce mai fac p-acolo.
O intrebare,cum dumnezeu,Bogdan din filmulet,nu face pana,adica,ii sta cauciucu' pe janta la urcari,eu fac pana in 2 secunde daca il las asa moale,snake-uri...
Mersi mult ca va dati interesul!